woensdag 5 augustus 2015

Als het CJIB ook kon martelen ter incasso

dan lijkt mij de kans gereed dat zonder morele reserve dit middel zou worden ingezet ongeacht de vraag of de debiteur geld had. "Dan verkoop je toch gewoon je kinderen"; bij ISIS is er in ieder geval een markt voor meisjes vanaf 7 jaar.

Uit bijgaand bericht blijft dat het CJIB hoogzwangere vrouwen gijzelt en ze even dumpt in het ziekenhuis om te bevallen en daarna de gijzeling voortzet (met of zonder boreling?).

Het CJIB gijzelt ook mensen die nierdialyse nodig hebben en zoekt daarna wel uit of daarin kan worden voorzien.

Willen "we" dat? Dat weten we niet want daar is nooit democratisch over beslist. Dit kabinet regeert al langdurig zonder draagvlak in de samenleving  bij voorkeur bij Algemene Maatregel van Bestuur, want dan kan de volksvertegenwoordiging worden omzeild die zich dat gewoon laat welgevallen.

Het CJIB heeft zich in de afgelopen jaren leren kennen als volstrekt a-moreel en is gespecialiseerd in het wassen van de handen in onschuld: "Befehl ist Befehl".

Het wordt hoog tijd dat er veel meer tegen de Staat wordt geprocedeerd over de wijze waarop het CJIB procedeert en dart daarbij van de Staat fikse vergoedingen worden geƫist plus een verbodsactie

Als kabinet en parlement niet regeren,  hebben we in ieder geval de rechterlijke macht nog!

Misschien zou ook een voorlopige getuigenverhoor kunnen worden gehouden op vordering van een gericht ngo nadat eerst informatie voor een zwartboek verzameld is teneinde informatie te verzamelen over een door het CJIB structureel gepleegde onrechtmatige daad.

"Er zijn niet-willers en niet-kunners en niet-kunners bestaan niet!.