dinsdag 27 januari 2015

De wederopstanding van de AMB; een jihad gevoerd door tuinkabouters? - 1

Ineens op twitter, daar was hij weer: Henk Baars.Terug van weggeweest, en wedergekeerd op twitter.

Hij plaatste de volgende tweet:

"Welke jihad is kardinaal Eijk toch begonnen met sluiten van bijna al zijn parochies. Alsof ze ergen voor gestraft worden".

Voor de jongere lezertjes is het dienstig eerst uit te leggen dat Henk Baars, die blijkens de foto op twitter nu een getrimde baard heeft, maar die er vroeger zelf uitzag als een kruising van een jihadstrijder en een tuinkabouter, vroeger voorzitter was van een haat zaaiende beweging genaamd Acht Mei Beweging. Deze beweging had destijds zijn tentakels tot de hogere regionen in de Nederlandse kerkprovincie.

U, als bovenmodaal intelligente lezer van dit weblog, zult begrijpen dat een jihadstrijder met het uiterlijk van een tuinkabouter een geloofwaardigheidsprobleem heeft, welnu, hiermee is de spijker op zijn kop geslagen; de AMB had een ernstig geloofwaardigheidsprobleem. waarbij helaas bijna niemand - present company excluded- tegen de AMB zei wat burgemeester van de wonderschone stad aan de Maas tegen Jihadstrijders zegt: als het je hier niet bevalt, rot dan op!

De AMB rotte dus niet op, maar rotte voort en dat hebben we geweten. Op de ISIS-academie wordt om die reden nog steeds een historisch caput AMB gegeven. Ikea maakte hierover een reclame onder de kop "Time for change" die wegens zijn gewelddadig karakter al spoedig aan klachten ten onder ging, zie hieronder.

Hoe het verder ging met deze tuinkabouterbeweging, zal ik verhalen in een vervolgbijdrage. Nu is het namelijk hoog tijd om  te gaan slapen!