woensdag 13 maart 2013

Jubileumcongres 21 maart 2013: "Schuldenproblematiek, toen, nu en straks"

Met de presentatie onder deze titel die het midden zal houden tussen een conference en een serieuze voordracht zullen Nadja Jungmann en ik volgende week donderdag 21 maart 2013 het jubileumcongres openen. Hierbij zal worden ingegaan op de verschillende facetten van de schuldenproblematiek zoals die zich in de geschiedenis van het congres hebben ontwikkeld.

Over de inhoud en de vormgeving vindt reeds koortsachtig overleg plaats. Opties als een kwis, een musical, het doorzagen van een congresbezoeker, en vuurwerk vielen reeds af.

Uiteindelijk zal de  voordracht zich in serieuze vorm vertalen in een publicatie, die zal verschijnen voor het volgende actualiteitencongres schuldhulpverlening waarvan de datum reeds bekend is:
28 november 2013.

Onderzoek wees uit dat de meerderheid van de congresbezoekers graag vier keer per jaar zou worden bijgepraat over de dynamische en complexe wereld van de schuldenproblematiek. Het conges kent een zeer grote vaste kern van bezoekers. Nadja Jungmann en ik zullen er alles aan doen dat zij volgende week donderdag met een nog hoger inzicht in de schuldenproblematiek naar huis terugreizen.

Nadere gegevens over dit congres vindt U onder deze link waarbij lezers van dit weblog kunnen inschrijven met observatrix-korting.